• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Veilig online betalen
  • Altijd de beste meubelverzorging

Over ons

Stoelen en fauteuils hebben vaak verkeerde bescherming onder de stoelpoot. Stoeldoppen, glijders of meubel wieltjes die niet geschikt zijn voor de vloer waar deze op gebruikt worden. Meubelcare biedt een groot assortiment stoelpoot beschermers met teflon, vilt, nylon of metalen glijvlak die uw vloer beschermt tegen krassen. Onze vloerglijders zijn geschikt voor laminaat, parket, plavuizen, betonvloeren en tapijt.

De meeste mensen geven de voorkeur aan viltglijders, vanwege de veelzijdige inzetbaarheid. We hebben viltglijders voor houten poten, vierkante buisframes, ronde buisframes, ronde stalen poten, vierkante stalen poten. Ook hebben we een assortiment zelfklevend vilt.

Door te kiezen voor een juiste dop voor uw stoelpoot met teflon of vilt, beschermt u uw vloer(én stoel) tegen krassen en zorgt u ervoor dat u uw stoelen zorgeloos kunt gebruiken. Op deze manier voorkomt u beschadigingen en zorgt u ervoor dat de stoelen weer gemakkelijk schuiven of rollen.

Niet de motivatie om ieder jaar nieuwe glijders te monteren? We hebben ook een groot assortiment QuickClick glijders met een vervangbaar vilt. Op die manier hoeft u niet ieder jaar de hele glijder te vervangen, maar enkel het viltschijfje.

 

Oranje Furniture Care Products - All care for furniture

Oranje is een producent van hoogwaardige verzorgingsproducten en service programma’s. Home Center werkt met Oranje Furniture Care Products samen, om te zorgen voor optimale verzorging van jouw meubels. Voor elk type meubel is er een geschikt verzorgingsproduct. Door een geschikt onderhoudsproduct te gebruiken heb je jarenlang plezier van je favoriete meubels.

Wil je meer informatie over de onderhoudsproducten? Neem contact met ons op.

Bestel eenvoudig het onderhoudsmiddel wat u zoekt in onze webshop Onderhoudsmiddelen

 

Van Wolfswinkel Wonen

Hieronder vindt u de link naar Van Wolfswinkel Wonen waar u het totale aanbod aan woninginrichting krijgt te zien. Voor wooninspiratie kunt u ook altijd de

2200 m2 grote showroom bezoeken.